Actie

Winter treatment

ACTIE – €59,50 – geldig 21 december t/m 19 maart 2024

Winter treatment – 60 minuten

Deze heerlijke winterbehandeling met Repair complex is ideaal in deze tijd van het jaar. In de wintermaanden is de huid vaak droog, trekkerig of schilferig. De huid verdient extra verwennerij in de koude wintermaanden. De huid zal na de behandeling heerlijk zacht en glad zijn en dit geeft een comfortabel gevoel. Om een extra warm gevoel te krijgen in deze koude maanden krijgt je bij deze behandeling een ontspannende voetmassage met warme olie!

De Winter treatment verhoogd + hersteld de vochtbalans, stimuleert de weerstand van de huidbarriére en helpt tegen rimpelvorming van de huid en ziet er als volgt uit:

– Huidanalyse
– Reinigen + peeling
– Stoom met geurbelevenis + onzuiverheden verwijderen
– Gezicht-,nek-,hoofdhuid en schoudermassage
– Lipogel masker (verhoogd en hersteld de vochtbalans, stimuleert de weerstand van de huidbarriére en helpt tegen rimpelvorming)
– Voetmassage met warme olie tijdens het inwerken van het masker
– Hydracell-1 Hyaluronic cure (sterk hydraterend) serum
– Hydraterende 24-uurs crème

Laat je in de watten leggen met deze gezichtsbehandeling!

Deze behandeling heeft een totale waarde van €66,50

Relaxing winter back treatment: scrub & massage

ACTIE – €29,50 – geldig 21 december t/m 19 maart 2024

Relaxing winter back treatment: scrub & massage – 30 minuten

Ervaar de Ultieme Winterontspanning! 

Laat de winterse kou achter je en omarm pure verwennerij met de “Relaxing Winter Back Treatment: Scrub & Massage”. Ontsnap aan de stress van het dagelijkse leven terwijl we jouw rug verwennen met scrub, warme massageolie en zachte, verwarmde doeken.

🌿 De zachte rugscrub verwijdert dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop, terwijl de kalmerende rugmassage de spanning verlicht en een gevoel van diepe ontspanning bevordert.

Laat jezelf onderdompelen in deze ervaring en geef jezelf de ultieme winterboost. Boek nu en ontdek de magie van ontspanning tijdens de koude dagen.

winter treatment