Relax arrangement*

"Een Reis naar Ultieme Ontspanning: Het Relax Arrangement"

Stel je voor dat je binnenkomt in een oase van rust, waar de zorgen van de wereld vervagen en de tijd lijkt stil te staan. Dat is precies wat ons Relax Arrangement belooft – een reis naar ultieme ontspanning die al je zintuigen streelt.

Zodra je plaatsneemt op onze comfortabele behandelstoel, begint de betovering. De uurs gezichtsbehandeling, een ware ode aan je huid, wordt gestart met een zachte reiniging die alle stress van je gezicht wegspoelt. De peeling volgt als een verfrissende bries, waardoor je huid straalt als nooit tevoren.

Maar dat is nog maar het begin. Terwijl de zachte massage créme je huid streelt, voel je de spanning wegebben tijdens de gezichts-, schouder-, hoofdhuid- en decolleté massage. Elk gebaar is doordrenkt met de kunst van ontspanning.

Een masker, speciaal afgestemd op jouw behoeften, wordt liefdevol aangebracht, terwijl je geniet van de warmte van onze zachte doeken. En dan, als de kers op de taart, wordt de behandeling afgerond met de perfecte dag- of nachtcrème, waardoor je huid gehydrateerd en verzorgd achterblijft.

Maar we zijn nog niet klaar. Sluit je ogen en laat je meevoeren naar een wereld van sereniteit terwijl de ultieme 30 minuten durende rug-, schouder-, nek-, hoofdhuid-, arm- en handmassage. Warme olie ontspant de spieren, terwijl de stress en spanningen van de dag als vanzelf verdwijnen.

Bij Schoonheidssalon Bella Vista geloven we in de kracht van ontspanning, en ons Relax Arrangement is de belichaming van die overtuiging. Boek vandaag nog en ontdek de kunst van totale verwennerij. Je verdient het!

Relax arrangement

90 minuten

€77,50

Uurs gezichtsbehandeling- 60 minuten

Reiniging, peeling, gezicht-, schouder-, hoofdhuid en decolleté massage, masker en dag-of nachtcrème

&

Massage - 30 minuten

Rug, schouder, nek, hoofdhuid, arm & hand massage

* Let op: alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen