Special treatment Sensitive calming*

Gun je huid een boost

Sensitive calming

speciaal voor de gevoelige/rode/eczeem huid

60 minuten

€62

Reiniging, peeling, stoom – onzuiverheden verwijderen, gezicht-, schouder-, hoofdhuid en decolleté massage met Azulen ampul , camomile masker, Azulen ampul, Azulen cream.

Een gevoelige huid wordt vaak gekenmerkt door roodheid en kan vurig en/of pijnlijk aanvoelen. Ook jeuk, uitslag of schilfertjes kunnen onder de symptomen vallen. De huid reageert sneller en vaker overgevoelig op invloeden als het weer, cosmetica of voeding. Het is daarom van belang om huidvriendelijke producten met een natuurlijke basis toe te
passen waarbij kalmering, comfort en balans voorop staan.

Resultaten
– De extracten van Maretak en Witte paardenkastanje zijn belangrijke ingrediënten om de haarvaatjes te verstevigen en een huid met couperose te verbeteren, versterken en te verzorgen.
– Azuleen extract is afkomstig uit natuurlijke bronnen en heeft sterk kalmerende eigenschappen. Het verzacht ontstekingen en gaat roodheid tegen. Om deze reden kan het ook prima toegepast worden bij  de acne huid

Azuleen

Azuleen komt vrij tijdens stoomdistillatie van etherische oliën van diverse planten, waaronder het duizendblad en de kamilleplant. De naam is afgeleid van het Spaanse woord ‘azul’ (blauw). Al in de gouden eeuw was bekend dat het een verzachtende en ontstekingsremmende werking had. Azuleen remt het vrijkomen van histamine, dat verantwoordelijk is voor vlekkerige roodheid bij de geïrriteerde- en intolerante huid en is hierdoor bij uitstek geschikt voor de meest gevoelige, dunne, rode en ontstekingsgevoelige huiden.

* Let op: alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen