Me time arrangement*

Neem een moment van rust en kom ontspannen met het me time arrangement

Stel je voor dat je de hectiek van het dagelijks leven achter je laat en jezelf onderdompelt in een wereld van pure ontspanning. Dat is precies wat ons Me time arrangement te bieden heeft – een op maat gemaakte reis waarin jij het stralende middelpunt bent.

Laat de drempel van Schoonheidssalon Bella Vista achter je en betreed een oase van rust. Het Me time arrangement begint met de complete gezichtsbehandeling, een ware traktatie voor je huid. Eerst wordt de huid liefdevol gereinigd, gevolgd door een verkwikkende peeling die nieuwe energie brengt.

Wil je je wenkbrauwen in de perfecte vorm, ze laten verven of harsen? Het is jouw keuze. Terwijl de stoom de poriën opent, worden onzuiverheden zorgvuldig verwijderd.

Geniet vervolgens van een moment van rust met koffie, thee of water, precies zoals jij het wilt. Laat je betoveren door de weldadige gezichts-, schouder-, hoofdhuid- en decolleté massage die je in een staat van serene ontspanning brengt.

Terwijl je geniet van de warme gloed van de massage, wordt een masker aangebracht en vervolgens afgehaald met warme doeken. De behandeling wordt daarna afgesloten met de perfecte dag- of nachtcrème, waardoor je huid gehydrateerd en stralend achterblijft.

En alsof dat nog niet genoeg is, word je getrakteerd op een 30 minuten durende rug-, schouder-, nek-, hoofdhuid-, arm- en handmassage. Laat de warme olie de spanning in je spieren wegvloeien, terwijl je wegdroomt in een staat van volledige ontspanning. Bij Schoonheidssalon Bella Vista begrijpen we dat “Me Time” essentieel is. Boek vandaag nog ons Me time arrangement en geef jezelf de liefdevolle aandacht die je verdient. Een moment voor jou, omdat je het waard bent.

Me time arrangement

120 minuten

€100

Gezichtsbehandeling compleet- 90 minuten

Reiniging, peeling, epileren of verven/harsen, stoom – onzuiverheden verwijderen, koffie/thee/water, gezicht-, schouder-, hoofdhuid en decolleté massage , masker, dag-of nachtcrème.

&

Massage - 30 minuten

Rug, schouder, nek, hoofdhuid, arm & hand massage

* Let op: alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen