Anti stress arrangement*

Laat je onderdompelen in het anti stress arrangement

Stel je voor dat je een wereld binnenstapt waar stress en spanning niet bestaan, waar de geur van lavendel zich verspreidt als een kalmerend deken. Ons Anti stress arrangement  is meer dan een behandeling; het is een ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven, een verademing voor lichaam en geest.

Laat je zorgen buiten de deur van Schoonheidssalon Bella Vista en kom binnen in een oase van ontspanning. Het Anti stress arrangement begint met de complete gezichtsbehandeling, waar reiniging en peeling je huid zorgvuldig reinigt.

In de stoom van ons ontspannende lavendel geurbelevenis laat je alle stress van je afglijden terwijl onzuiverheden zorgvuldig worden verwijderd. Geniet van koffie, thee of water en laat je vervolgens meevoeren door de ontspannende gezichts-, schouder-, hoofdhuid- en decolleté massage.

De verwennerij gaat verder met een voetmassage, perfect getimed terwijl het masker zijn helende werk doet. Voel de spanning in je voeten wegsmelten terwijl je gezicht in de watten wordt gelegd met het masker, gevolgd door de perfecte dag- of nachtcrème.

Maar de ultieme ontspanning wacht nog. Sluit je ogen en laat jezelf onderdompelen in een 45 minuten durende massage. Voel de spieren ontspannen met de warme olie op de achterkant van je benen, rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen en handen.  Bij Schoonheidssalon Bella Vista begrijpen we dat ontstressen een kunst is. Boek vandaag nog ons Anti stress arrangement en geef jezelf toestemming om alle spanning en stress van je af te laten glijden. Een reis naar innerlijke kalmte wacht op je.

Anti stress arrangement

135 minuten

€120

Gezichtsbehandeling compleet- 90 minuten

Reiniging, peeling, epileren of verven/harsen, stoom met ontspannende geurbelevenis – onzuiverheden verwijderen, koffie/thee/water, gezicht-, schouder-, hoofdhuid en decolleté massage , masker, voetmassage tijdens het inwerken van het masker, dag-of nachtcrème.

&

Massage- 45 minuten

Achterkant benen, rug, schouder, nek, hoofdhuid, arm & hand massage

* Let op: alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen