Reviews

Ben jij tevreden en wil je dit graag delen?
Schrijf dan je review via onderstaande knop
Marlissa
Marlissa Thijsen-van de Korput
Allround schoonheidsspecialiste bij Schoonheidssalon Bella Vista

Onderstaand een overzicht van een aantal reviews gegeven via Google

5/5
Marlissa geeft prettige behandelingen en denkt goed mee in de beslissing naar de juiste behandeling, ook adviseert ze in de aanschaf van producten! Ze is voorzichtig met mijn huid, wat ik prettig vind en geeft je een momentje van ontspanning als je een massage boekt! 🙏🏻
Ilse
5/5
Marlissa is laagdrempelig in het contact en laat de afspraak volledig om jou draaien. Ze laat mij inzien hoe belangrijk het is om eens in de zoveel tijd, tijd voor jezelf vrij te maken! De momenten zijn ontspannen, gezellig en de producten waar ze mee werkt zijn erg fijn!
Anne-Sophie
5/5
Ik koos voor Marlissa's salon vanwege de persoonlijke aandacht. Dit heb ik direct ook zo ervaren. Marlissa neemt de tijd, werkt zorgvuldig en zorgt voor rust en ontspanning. Dat zij gebruik maakt van eerlijke producten, was ook een belangrijke reden om voor Bella Vista te kiezen.
Judith
5/5
Voor de 1e keer langs geweest bij Marlissa en heel fijn geholpen, ze hield goed rekening met mijn gevoelige huid wat ik erg prettig vond en mijn wenkbrauwen zien er weer top uit!
Suzan
5/5
Je merkt dat ze een passie voor haar baan heeft en daardoor is de behandeling net een beetje extra. Zo krijg je een leuk welkom cadeau en tussen de behandeling door een thee. Heel natuurlijke producten worden gebruikt, met weinig andere toevoegingen. Dat vind ik ook heel erg fijn. De massage is ook goed. Al met al een aanrader, helemaal gezien de prijs kwaliteit verhouding.
Esther
5/5
"Aanrader! Prettige behandeling met veel keuzevrijheid en flexibiliteit. Marlissa weet mij te laten ontspannen en is heel kundig: door haar tips heb ik nu door het jaar heen een beter gehydrateerde huid."
Marjolein
5/5
Marlissa werkt heel fijn en rustig. Ik had een gezichtsbehandeling en het voelde heerlijk aan. Ook de producten ruiken erg lekker. Als ik de stoel uit kom voel ik mij helemaal ontspannen!
Esmee
5/5
Ik ben deze week voor de eerste keer Marlissa geweest. Heb daar een heerlijke massage en gezichtsbehandeling gehad. Wat heerlijk was dat! Heb heel erg liggen genieten van ontspanning. Marlissa zorgt direct bij binnenkomst al dat je op je gemakt bent. Legt goed en duidelijk uit welke producten ze gebruikt en waarom. Welke handelingen ze gaat doen en wat je zelf prettig vind en wat niet. Ze luistert heel goed naar je en maakt een super gezellig praatje met je. Zelfs nog een klein presentje gehad i.v.m. de eerste keer behandeling. Echt super leuk. ik heb mijn volgende afspraak alweer ingepland staan. 🙂 Bella Vista is een absolute aanrader om naar toe te gaan!!
Patricia
5/5
Marlissa legt je in de watten en laat je even helemaal ontspannen. Naast een heerlijk gezichtsbehandeling kreeg ik ook nog een nek- en schoudermassage. Dit alles doet zij met een persoonlijk tintje waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ik liep met een fris gezicht en een zen gevoel weer terug naar huis.
Amadessa
5/5
Het is heerlijk ontspannen bij Marlissa! Een ontspannen gezichtsbehandeling met massage gehad, mijn huid is er rustig onder gebleven en dat is bij andere salons eerder anders geweest. Ik kom zeker terug!
Maaike
5/5
Ik kom al jaren, met veel plezier, bij Marlissa. Heel vriendelijk en professioneel. Prijs/kwaliteitsverhouding is top 👌🏼.
Sandra
5/5
Maandelijks mag ik naar Marlissa. Dit zijn mijn rust- en ontspanningsmomenten. Ik neem altijd een uurs- of anderhalfuurs-behandeling in combinatie met een massage van een half uur of drie kwartier. Echt genieten! Ik kom altijd als herboren thuis en kan er weer tegenaan. Ik zou iedereen een Marlissa gunnen!!!
Simone
5/5
Laatst een massage van 45 min gehad. Marlissa gaat vakkundig te werk en besteed extra aandacht aan spieren die echt vast zitten. Na de massage liep ik weer volledig ontspannen de deur uit
Ivar
5/5
Echt top! Erg Vriendelijk en gastvrij en voelde me op mijn gemak. De rug nek schouder massage was echt goed. Ik voelde me gelijk goed De klachten waren echt minder. Over 3 weken weer terug verheug me erop:)
Sammy
5/5
Ik kom al een paar jaar bij Marlissa van salon ‘bella Vista’. De massages helpen om tussendoor veel minder last van mijn rug te hebben. Marlissa is altijd gezellig en maakt graag een babbeltje, wel voelt ze heel goed aan wanneer er ontspanning zonder kletsen nodig is. Echt een aanrader!
Renée
5/5
Ik kom al weer een tijdje bij Marlissa en ik ga er elke keer weer met veel plezier naar toe. Het is heerlijk ontspannend en ik voel me altijd uitgerust als ik naar huis ga. Marlissa is vakkundig, ze neemt de tijd voor je en ze is daarnaast erg belangstellend en gezellig.
Daphne
5/5
Ik kom al een poosje bij Marlissa in haar salon Bella Vista. Marlissa is bekwaamd in haar vak. Het is ook altijd gezellig bij haar. Ik kom graag bij haar en kom er als herboren vandaan. Echt een aanrader Toppie.
Katja
5/5
Ik heb mijn wenkbrauwen laten verven en epileren. Dat doet Marlissa vakkundig en daarom kom ik elke keer bij haar terug. Het is echt een aanrader.
Yvonne
5/5
Kom al heel lang bij marlissa voor schoonheidsbehandeling en wimpers verven marlissa is echt super met de behandelingen. Ik voel me echt als herboren.
Ingrid
5/5
Heerlijke ontspannen gezichts- en nekmassage gehad. Even lekker ontspannen en een moment voor jezelf. Ook zien mijn wenkbrauwen er weer top uit. Echt een aanrader om jezelf lekker te verwennen.
Evelien
5/5
Deze schoonheidssalon is een absolute aanrader. Marlissa is een professionele en warme schoonheidsspecialiste die haar werk met veel zorg uitvoert. Als je nog twijfelt om een afspraak te boeken, doe het want je zal geen spijt hebben!!
Sietske
5/5
Ik kom al bijna 2 jaar bij Marlissa in de praktijk en ben erg tevreden. Ik ben er bijna maandelijks voor een uurs-behandeling waarbij je zelf kunt kiezen wat je wilt laten doen (reiniging, peeling, massage etc.). Dat is echt optimaal genieten! Altijd een gezellig praatje en als je daar even geen zin in hebt voelt Marlissa dat ook aan. De prijs-kwaliteit verhouding is ook meer dan goed (d.w.z. de kwaliteit is vele malen hoger dan de prijs 😉). Ik raad deze salon zeker aan!
Wendy
5/5
Marlissa is echt een topper. Gaat vakkundig te werk, met veel passie en liefde verzorgd ze haar mensen TOP. Voelt altijd super voldaan als ik ben geweest. Echt een aanrader! 👌
Rowell
5/5
Ik kom al jaren bij Bella vista/Marlissa, eerst met mijn ma nu alleen, het is altijd fijn om de behandeling te doen voor al de massage heel relaxed, ook het huidadvies is erg goed. Het is een prettige manier om iets helemaal voor jezelf te doen.
Ellen
5/5
Heel erg genoten van een uurs-combi behandeling. Helemaal ontspannen ging ik de salon uit. Marlissa weet wat ze doet en ze stelt je op je gemak. Zeker een aanrader deze salon!
José
5/5
Ik kom al een aantal jaar bij de salon van Marlissa en doe geregeld de uursbehandeling of een heerlijke massage. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en ze is heel prettig in de omgang. Neemt altijd even goed de tijd voor je en als je plekjes op je gezicht hebt of andere onzuiverheden kijkt ze daar ook gelijk even naar. Ik zou deze salon zeker aanraden!
Maaike
5/5
Ik kom al jaren bij Bella Vista zelfs nu ik inmiddels wat verder weg woon. Het allerbelangrijkste: mensen komen om te ontspannen en zij biedt je alles om dit mogelijk te maken. Rustgevend muziekje welke zacht aan staat, het licht gedimd, op gezette momenten is ze stil. Ze werkt altijd met liefde en zorg voor uiterlijk én innerlijk en dat merk je gewoon. Marlissa je bent een topper!
Nicole
5/5
Altijd heerlijk ontspannen bij Marlissa! Een echte aanrader.
Djarna
5/5
Sinds een jaar of 13 kom ik bij Marlissa in haar salon voor heerlijke gezichtsbehandelingen. Daar neemt ze de tijd voor je en werkt professioneel. Steeds als ik bij haar weg ga voel ik mijzelf mooier en rustiger. Ze luistert en neemt de tijd voor je.
Marleen
4/5
Ik kom al jaren bij Marlissa en hoewel bodywaxing nooit een pretje is weet Marlissa dit toch altijd snel en vakkundig te doen terwijl een gezellig praatje voor de nodige afleiding zorgt. De massage achteraf is een welkom ontspan momentje waardoor ik altijd met een tevreden gevoel naar huis ga.
Patrick
5/5
Al jaren vaste klant bij Marlissa. Door het vaste ritme in massages is mijn "behoefte" aan fysio niet meer nodig, maar ze weet ook goed de balans te vinden tussen losmaken en ontspanning. Heel fijn!
Jarno
4/5
Marlissa creërt een ontspannen sfeer in haar compacte salon. Ze adviseert, zorgt en behandelt heel kundig. Haar massages en cappuccino’s zijn een aanrader!
Carolien