Marlissa schoonheidsspecialiste

Welkom bij Schoonheidssalon Bella Vista!

Mijn naam is Marlissa, en ik ben de trotse eigenaar van Schoonheidssalon Bella Vista.
Ik hou van reizen, sporten en in de natuur zijn.
Mijn reis in de schoonheidsbranche begon in 2008, toen ik mijn diploma als allround schoonheidsspecialiste behaalde. 

Vanuit mijn eindstage werd mij meteen een baan aangeboden om daar parttime aan de slag te gaan. Tijdens die periode van mijn werk als schoonheidsspecialiste heb ik een voltijd opleiding voeding en diëtetiek gevolgd. Deze combinatie van passies voor zowel schoonheid als gezondheid bracht me naar nieuwe hoogten. Maar het verlangen naar avontuur en persoonlijke groei leidde me eind 2014 ook naar een onvergetelijke reis door Australië, Nieuw-Zeeland en Thailand, waar ik mijn horizon verbreedde en nieuwe inzichten opdeed.

In 2016 was het tijd om mijn eigen visie tot leven te brengen, en zo werd Schoonheidssalon Bella Vista geboren. Naast mijn werkzaamheden in mijn salon, heb ik ook mijn passie voor voeding kunnen voortzetten als voedingscoach in een lokale sportschool.

Eind 2019 werd mijn leven echter op zijn kop gezet door een periode van ziekte. Maar na een moeilijke tijd en een periode van herstel, besloot ik in de herfst van 2022 om mijn hart te volgen en mijn droom na te jagen. Je leeft inmiddels maar één keer. Met volle overgave en passie heb ik de sprong gewaagd om mij volledig te focussen op mijn schoonheidssalon aan huis en met mijn werkzaamheden als leefstijl-voedingscoach.

Bij Schoonheidssalon Bella Vista staat ontspanning, een moment voor jezelf, huidverbetering en persoonlijke aandacht centraal. Elke dag werk ik met liefde om mijn klanten een moment van rust en verwennerij te bieden, zodat ze stralend en vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet kunnen treden.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te verwelkomen in mijn salon.

Marlissa Thijsen- van de Korput

Allround schoonheidsspecialiste/ eigenaresse Schoonheidssalon Bella Vista