Special treatment Hydracell-1 hyaluronic*

Gun je huid een boost

Hydracell-1 hyaluronic

speciaal voor de vochtarme huid

60 minuten

€60

Reiniging, peeling, stoom – onzuiverheden verwijderen, gezicht-, schouder-, hoofdhuid en decolleté massage met Hyaluron ampul , lipogel (hydraterend) masker, Hyaluron ampul, Hydracell-1 Beauty cream.

Een vochtarme huid komt bij veel mensen voor. Milieu en het drinken van te weinig water spelen hierbij een grote rol. De huid komt er dof uit te zien en er ontstaan de zogeheten ‘droogtelijntjes’, die zich uiteindelijk ontwikkelen tot blijvende rimpeltjes en vroegtijdige  huidveroudering. De huid gehydrateerd houden is dus de eerste stap in anti-aging en het behouden van een gezond functionerende huid. Je kunt hier niet vroeg genoeg mee beginnen!

Resultaten
– Herstelt de vochtbalans door de toevoeging van het
huideigen Hyaluronzuur
– Weerstand van de huid wordt verhoogd
– Geeft extra comfort aan de huid

Hyaluronic Acid

Hyaluronzuur is een suikermolecuul dat van nature in je lichaam wordt aangemaakt. Hyaluronzuur beschikt over de eigenschap om tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden. Dat is belangrijk met het oog
op een ouder wordende huid, omdat een gezond vochtgehalte één van de belangrijkste eigenschappen is van een jeugdig uitziende huid. Toepassing van Hyaluronzuur in een crème helpt het vochtverlies in het huidoppervlak tegen te gaan, waardoor de huidstructuur, huidelasticiteit en de barrièrefunctie verbeterd worden. Vocht wordt langer vastgehouden, de huid voelt zachter en soepeler aan en rimpels en fijne lijntjes worden minder zichtbaar.

* Let op: alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen