Special treatment Reviving Detox*

Gun je huid een boost

Reviving Detox

speciaal voor de beschadigde (van bijv. UV stralen), vermoeide huid en helpt ook tegen hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken

Anti- aging

60 minuten

€68,50

Detox reiniging & peeling, stoom – onzuiverheden verwijderen, gezicht-, schouder-, hoofdhuid en decolleté massage met Detox ampul ,Detox ampule met Riviving Detox masker, Detox serum, Reviving Detox & repair moisturizer

Wanneer onze weerstand omlaag gaat, raakt onze natuurlijke huidbarrière uit balans en de huidfuncties nemen af. De talgproductie vermindert waardoor de kans op uitdrogen groter wordt. Als gevolg hiervan raakt de huid eerder beschadigd waardoor irriterende stoffen gemakkelijker de huid binnendringen. Het gevolg; een droge, schrale huid die ook pijnlijk kan zijn. Ook stress, ziekte, blootstelling aan UV straling en een ongezonde leefstijl kunnen bijdragen aan een lagere weerstand.

Resultaten
– De ingrediënten van Reviving Detox zijn van natuurlijke oorsprong en spelen daardoor effectief in op de behoeften van de huid.
– Resveratrol is één van de krachtigste anti-oxidanten die er zijn. Het maakt vrije radicalen onschadelijk en is daardoor een belangrijk ingrediënt voor anti-aging.
– De toegevoegde Avocado olie bevat veel omega-3 vetzuren voor een goede hydratatie. Om deze reden wordt het vaak toegepast ter bescherming van de huid en haar tegen de uitdrogende werking van wind en zonnestralen. Ook wordt de olie goed verdragen door de beschadigde en gevoelige huiden.

Daisy Extract

Het madeliefje is een zeer groeikrachtige plant. In cosmetica wordt het in combinatie met andere planten gebruikt om een onzuivere huid te bestrijden. Het intensiveert de stofwisselingsactiviteit van de huid en maakt haar toegankelijk voor andere conditionerende stoffen.

Soy Protein

De sojaboon is een peulvrucht en dus rijk aan plantaardige eiwitten. In cosmetica functioneert soja proteine om het vocht in de huid vast te houden. De intercellulaire stof, in de huid en tussen de huidcellen, blijft in optimale staat zodat de huid er gehydrateerd en gezond uitziet. Tevens zorgt soja proteïne voor een optimaal herstelvermogen van de huid.

* Let op: alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen